Uporaba Matche v lepotni industriji

MATCHA JE NEVERJETNO KORISTNA ZA VAŠO KOŽO. NJENI UČINKI SO NASLEDNJI:

  1. BLAŽI ZNAKE STARANJA  2. PREPREČUJE MASTNO KOŽO. 3. POMIRJA RDEČICO IN PREOBČUTLJIVO KOŽO. 4. ZMANJŠANJE ZABUHLOST. 5. ODSTRANJUJE TOKSINE. 6. SKRBI ZA ČISTO IN GLADKO KOŽO

Matcha je bogata z mnogimi antioksidanti, ki kot vemo, na najboljši možen način prispevajo k regeneraciji celic.Vsebuje katehin EGCG, ki lahko reaktivira celice. Če spijete vsaj eno skodelico Matche na dan ali jo uporabite lokalno, boste lahko opazili izrazito razliko v zmanjšanju videza drobnih gubic, starostnih peg in gub.To je eden glavnih razlogov, da si tudi kozmetična podjetja prizadevajo nenehno vključevati zeleni čaj/ Matcho v svoje izdelke.

Matcha odlično deluje tudi proti staranju kože.To ne bi smelo biti presenečenje, saj se matcha že stoletja uporablja v Aziji. Znano je, da Matcha pomaga povečati elastičnost kože in jo ščiti pred poškodbami prostih radikalov, zaradi česar je koža videti lepa in napeta.

Ko gre za naše telo je seveda izjemnega pomena, da so izdelki izjemno kakovostni in naravni ter organsko pridelani. Zato je kakovost Matche tukaj definitivno na prvem mestu. Manj kakovostna Matcha ( Matcha nižjega cenovnega razreda) je pridelana na drugačen način ( zmleti zeleni čaj) in zato v sebi ne skriva vseh teh dragocenih snovi, ki so tako pomebne za naše zdravje. Samo vrhunska Matcha najvišje kakovosti je  tista, ki našemu telesu nudi resnično pozitivne učinke. Vrhunska Matcha je pridelana popolnoma naravno in je brez vseh dodatkov.

Matcha je odlična za vse tipe kože, vendar se še posebno priporoča za mastno k aknam nagnjeno kožo. Matcha vsebuje tanine, ki v bistvu skrčijo pore. To vodi do manj mastne kože. Tanin, pa med drugim tudi pomirja kožo, izboljšuje njeno strukturo in iz nje odvaja odvečno vodo.

Uporaba Matche v lepotni industriji

Deli z drugimi:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Uporaba Matche v lepotni industriji

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn