MATCHA BAG -SUKHA – prednaročilo

5/5
(0)
onbackorder

30.00

Na voljo po naročilu

Opis

Pred vami je prva in edina Matcha torbica, ki smo jo poimenovali Sukha, kar pomeni sreča radost in užitek. Vse to bo vsem vam novim lastnicam te prekrasne torbice tudi prinesla.

Kreacija je unikatna in ročno izdelana izpod rok modne oblikovalke Nine Košak, ki stoji za znamko ninaluba. Nina oblikuje unikatna oblačila in modne dodatke za ninaluba žensko, ki je urbana, romantična, izgubljena v svojih mislih, a vendar trdno odločena slediti svojim sanjam. In tokrat so jo njene sanje odpeljale v naš Zen Oaza svet, kjer sta skupaj z Mašo ustvarili Sukha torbico.

Ideja se je rodila v Mašini glavi, ko se je že spet spraševala in ukvarjala s tem, kam spraviti Matcho in metlico za na potovanje, da se metlica ne bo uničila. Ideja je tako dolgo časa bila le to – ideja in želja. Po pogovoru z Nino pa ta ideja, kar na enkrat ni bila več samo to, postala je načrt za uresničitev in danes vam z vsem ponosom in srečo predstavljam nepogrešljiv modni dodatek za vse nas, prave ljubiteljice Matche, ki si ne predstavljamo, da ne bi bila z nami na vsakem koraku.

Čas je, da prekrasna zelena lepotica iz umetnega usnja postane tudi vaša zvesta spremljevalka.

Torbica je velikosti 13×20. Navodila za nego:  Umetno usnje ne vpija umazanije, zato ga zlahka obrišete.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

DELI IZDELEK Z DRUGIMI

Facebook

NAJBOLJE PRODAJANI IZDELKI