MATCHA BAG SUKHA – KOMPLET CEREMONIAL – prednaročilo

5/5
(0)

Pred vami je prvi komplet, ki ga potrebuje vsaka sodobna ženska, ki je hkrati ljubiteljica Matche.

Kreacija je unikatna in ročno izdelana izpod rok Nine Košak, diplomirane modne oblikovalke, ki stoji za znamko ninaluba.

KOMPLET VSEBUJE:

Matcha bag- Sukha velikost 13×20 cm

30g Matcha ceremonial, organic

Bambusova metlica – chasen

 

 

 

onbackorder

77.00

Na voljo po naročilu

Opis

Pred vami je prva in edina Matcha torbica, ki smo jo poimenovali Sukha, kar pomeni sreča radost in užitek. Vse to bo vsem vam novim lastnicam te prekrasne torbice tudi prinesla.

Kreacija je unikatna in ročno izdelana izpod rok modne oblikovalke Nine Košak, ki stoji za znamko ninaluba. Nina oblikuje unikatna oblačila in modne dodatke za ninaluba žensko, ki je urbana, romantična, izgubljena v svojih mislih, a vendar trdno odločena slediti svojim sanjam. In tokrat so jo njene sanje odpeljale v naš Zen Oaza svet, kjer sta skupaj z Mašo ustvarili Sukha torbico.

Ideja se je rodila v Mašini glavi, ko se je že spet spraševala in ukvarjala s tem, kam spraviti Matcho in metlico za na potovanje, da se metlica ne bo uničila. Ideja je tako dolgo časa bila le to – ideja in želja. Po pogovoru z Nino pa ta ideja, kar na enkrat ni bila več samo to, postala je načrt za uresničitev in danes vam z vsem ponosom in srečo predstavljam nepogrešljiv modni dodatek za vse nas, prave ljubiteljice Matche, ki si ne predstavljamo, da ne bi bila z nami na vsakem koraku.

Čas je, da prekrasna zelena lepotica iz umetnega usnja postane tudi vaša zvesta spremljevalka.

Torbica je velikosti 13×20. Navodila za nego:  Umetno usnje ne vpija umazanije, zato ga zlahka obrišete.

MATCHA ORGANIC CEREMONIAL GRADE

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, smo za vas direktno iz Japonske pripeljali pravo vrhunsko Matcho najvišjega kakovostnega razreda.

Njen svilnato sladkast okus je razlog, da bo za vas postala nepogrešljiva. Ceremonialna Matcha je mleta le iz najmlajših, najmanjših in najbolj svežih listov zelenega čaja, ki jim odstranijo vse listne vene in peclje, ki bi lahko pijači dali grenak okus. Višja cena ceremonialne Matche je upravičena zaradi pozornosti, ki se jo posveča gojenju rastline, obiranju, sušenju in mletju čajnih listov.

Priporočamo vam, da ceremonialno Matcho pijete brez dodatkov kot je mleko in brez sladil, saj boste le tako občutili njen odličen okus.

Pripravi napitka posvetite, kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni, in jo zaužijte še toplo. Na ta način boste začutili in cenili trud, ki je vanjo vložen in bo to postalo vaša vsakodnevna kultura, obred in ne samo neka vsakodnevna rutina.

SESTAVINE: 100% mlet matcha prah iz listov zelenega čajevca.

BAMBUSOVA METLICA
Matcha metlica, poimenovana Chasen, je tradicionalno ročno izdelana iz enega samega kosa bambusa. Namen metlice je enakomerno in konsistentno zmešati vodo in Matcha prah, saj se prah ob stiku z vodo rad sprime v male grudice. Z metlico boste to ob nežnem dolivanju vode preprečili. Poleg tega boste z uporabo metlice in z intenzivnim mešanjem ustvarili nežno Matcha peno.
Metlico očistite samo s toplo vodo.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

DELI IZDELEK Z DRUGIMI

Facebook

NAJBOLJE PRODAJANI IZDELKI