KOMPLET CEREMONIAL MATCHA

5/5
(0)

Komplet vsebuje vse kar potrebujete za pripravo popolne skodelice Matche:

– bambusova metlica – chasen

– Matcha Ceremonial Grade, 30g

instock

46.50

Opis

MATCHA CEREMONIAL GRADE
Ker vam želimo ponuditi le najboljše, smo za vas direktno iz Japonske pripeljali pravo vrhunsko Matcho najvišjega kakovostnega razreda.
Njen svilnato sladkast okus je razlog, da bo za vas postala nepogrešljiva. Ceremonialna Matcha je mleta le iz najmlajših, najmanjših in najbolj svežih listov zelenega čaja, ki jim odstranijo vse listne vene in peclje, ki bi lahko pijači dali grenak okus. Višja cena ceremonialne Matche je upravičena zaradi pozornosti, ki se jo posveča gojenju rastline, obiranju, sušenju in mletju čajnih listov.
Priporočamo vam, da ceremonialno Matcho pijete brez dodatkov kot je mleko in brez sladil, saj boste le tako občutili njen odličen okus.
Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni, in jo zaužijte še toplo. Na ta način boste začutili in cenili trud, ki je vanjo vložen in bo to postalo vaša vsakodnevna kultura, obred in ne samo neka vsakodnevna rutina.
SESTAVINE: 100% mlet matcha prah iz listov zelenega čajevca.

BAMBUSOVA METLICA
Matcha metlica, poimenovana Chasen, je tradicionalno ročno izdelana iz enega samega kosa bambusa. Namen metlice je enakomerno in konsistentno zmešati vodo in Matcha prah, saj se prah ob stiku z vodo rad sprime v male grudice. Z metlico boste to ob nežnem dolivanju vode preprečili. Poleg tega boste z uporabo metlice in z intenzivnim mešanjem ustvarili nežno Matcha peno.
Metlico očistite samo s toplo vodo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

DELI IZDELEK Z DRUGIMI

Share on facebook
Facebook

NAJBOLJE PRODAJANI IZDELKI

stocking stuffers
10%
ZIMSKO VESELJE
15.30
izdelki nove slike 2
10%
TURMERIC SPICY CHAI
12.60