ZNIŽANO!

SESTAVITE SI SVOJ KOMPLET MATCHE IN SKODELICE PO VAŠI IZBIRI

5/5
(0)

KOMPLET VSEBUJE:

– Unikatna, v Sloveniji izdelana keramična Matcha skodelica s prostornino cca. 300 ml

– Matcha po izbiri (Premium 30g ali  Ceremonial 30g)

Spodaj izberite katero Matcho si želite, tako da kliknete ali nakvadratek kjer piše ali  Ceremonial ali  Premium in zraven dodajte skodelico po vaši želji. Izbirate lahko med tremi unikatnimi v Sloveniji izdelanimi skodelicami. S klikom na slikco skodelice se vam bo v prvem okencu pokazala vaša izbrana skodelica, spodaj pa si lahko preberete vse o naših Matchah, da bo vaša izbira še lažja.   Izdelajte si kompletek popolnoma po vaših željah.

instock

45.0052.00

Počisti

Opis

ORGANIC, CEREMONIAL GRADE MATCHA

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, smo za vas direktno iz Japonske pripeljali pravo vrhunsko Matcho najvišjega kakovostnega razreda.

Njen svilnato sladkast okus je razlog, da bo za vas postala nepogrešljiva. Ceremonialna Matcha je mleta le iz najmlajših, najmanjših in najbolj svežih listov zelenega čaja, ki jim odstranijo vse listne vene in peclje, ki bi lahko pijači dali grenak okus. Višja cena ceremonialne Matche je upravičena zaradi pozornosti, ki se jo posveča gojenju rastline, obiranju, sušenju in mletju čajnih listov.Priporočamo vam, da ceremonialno Matcho pijete brez dodatkov kot je mleko in brez sladil, saj boste le tako občutili njen odličen okus.

Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni, in jo zaužijte še toplo. Na ta način boste začutili in cenili trud, ki je vanjo vložen in bo to postalo vaša vsakodnevna kultura, obred in ne samo neka vsakodnevna rutina.

SESTAVINE: 100% mlet matcha prah iz listov zelenega čaja

MATCHA PREMIUM ORGANIC

Matcha premium organic sodi v sam vrh kakovosti. Matcha premium organic je popolna za vse ljubitelje, kot tudi za vse tiste, ki v Matcha svet šele vstopate. Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni in jo zaužijte še toplo. V primerjavi z ceremonialno Matcho ima nekoliko nežnješi okus. Premium organic Matcha je odlična za pripravo čudovitega Matcha latte. Matcha latte velja za enega najbolj “insta” napitkov na svetu, saj kar kliče po fotografiji.

Zamenjajte svojo vsakodnevno kavo za veliko bolj blagodejn in okusen Matcha latte, ter dvignite svoje življenje na višjo raven.

SESTAVINE: 100% mlet Matcha prah iz listov zelenega čaja

UNIKATNA MATCHA SKODELICA

Pitje Matche je na Japonskem prava ceremonija, oziroma obred, ki ga jemljejo izjemno resno. V ta namen obstajajo tudi posebne Matcha skodelice, ki so narejene tako, da v njih brez težav zmešamo in pripravimo popoln Matcha napitek.

Na naše skodelice smo še posebej ponosni, saj jih je za nas in vas oblikovala ter ročno izdelala gospa Nives Ratkajec Weingerl. Gospa že leta izdeluje različne keramične izdelke za vsakodnevno rabo in dekoracijo bivalnih prostorov. Kljub temu, da je Matcha japonskega porekla nas izjemno veseli, da se je gospa odločila za sodelovanje z nami, da tako skupaj tej japonski kulturi dodamo slovenski pridih.

Vsaka skodelica je unikatna in zato še toliko bolj dragocena. Skodelice so izdelane tako, da jih lahko čistite tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Skodelica

UNIKATNA MATCHA SKODELICA 5, UNIKATNA MATCHA SKODELICA 6, UNIKATNA MATCHA SKODELICA 8

Vrsta matche

Ceremonial, Premium

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

DELI IZDELEK Z DRUGIMI

Share on facebook
Facebook

NAZADNJE OGLEDANI IZDELKI

Products not found